Overzicht blog
INTERNATIONAAL JOT OLVE
INTERNATIONAAL JOT OLVE

INTERNATIONAAL JOT OLVE

Met Pasen is het altijd toernooi in Edegem. Ook dit jaar was het toernooi weer sterk bezet (deelnemers uit 17 landen). Het was mijn eerste toernooi in de U17. In enkel moest ik spelen tegen Holland (Schotland) en Persin (Duitsland). Ik speelde 2 prima partijen maar mijn tegenstanders waren sterker. Dubbel (samen met Robby Bronselaer) was ook pittig. Eerste wedstrijd was tegen Kros / Van Der Aar (Nederland). We konden één set goed volgen maar de wedstrijd ging toch verloren. Tegen de Europese toppers Jones / Penver (Engeland) hadden we geen antwoord op hun snelle spel. Het beste resultaat haal ik samen met Steffi Van De Vel in de mix. We eindigen op een 3de plaats nadat we de 1/2-finale verloren van een Deens koppel in 3 sets.

Klik hier voor resultaten JOT OLVE