Overzicht blog
DANISH JUNIOR CUP
DANISH JUNIOR CUP

DANISH JUNIOR CUP

Het weekje Denemarken zit er ook weer op. Danish Junior Cup is misschien wel mijn lievelingstoernooi, altijd sterke tegenstanders en dus leuke wedstrijden. Dit jaar was niet anders. In het individueel toernooi kan ik geen enkele wedstrijd winnen. In het gemengd dubbel (met Steffi Van De Vel) waren we dicht bij winst, maar we verliezen in 3 sets. Samen met Robby Bronselaer moest ik in het dubbel aantreden tegen het Deense reekshoofd (Gronbjerg / Anneberg). We spelen een prima partij, maar ze zijn te sterk. In mijn enkel had ik de Zweed Hammarberg geloot, geen cadeau. Hij is sterker maar ik bied heel wat tegenstand.

Klik hier voor resultaten individueel toernooi

Samen met Julien Carraggi, Jona Van Nieuwkerke, Robby Bronselaer, Joke De Langhe, Kirstin Boonen, Steffi Van De Vel en gelegenheidsbelg Ann-Sofie Ruus behalen we in het team event een mooie 5de plaats op 8 deelnemers. We eindigden 3de in onze poule na Zweden en Zealand en voor Noorwegen. In de ontmoeting voor de 5de plaats verslaan we Finland met 7-2. In het team event kan ik wel een aantal wedstrijden winnen en mag dus best tevreden zijn over mijn toernooi. Hard trainen nu en volgend jaar beter presteren.

Klik hier voor resultaten team event