Overzicht blog
BELGISCH KAMPIOENSCHAP U15
BELGISCH KAMPIOENSCHAP U15

BELGISCH KAMPIOENSCHAP U15

YES, YES, YES,.... 2 titels en 1 x zilver op het Belgisch Kampioenschap U15 in Spa. Bijna afgewerkt aan 100%, wat ben ik gelukkig met de resultaten. Jammer dat de finale dubbel (samen met Robby Bronselaer) verloren gaat in 3 sets. We halen vlot de finale maar daar liep het niet volgens plan. Proficiat aan Michiel en Luca. In het gemengd dubbel liep alles wel van een leien dakje. Samen met Steffi Van De Vel moeten we tijdens het toernooi geen set prijsgeven. De mooiste titel behaal ik in het heren enkel. Ik had een pittige loting maar was goed voorbereid en had er vertrouwen in. De 1/4-finale tegen Robby was de zwaarste wedstrijd van het toernooi, een finale waardig. In de 1/2-finale klop ik de n°1 van Wallonië, Cyriel Jacob. De finale tegen Eubil Shannon Cabije was een prima partij. De eerste set moet ik constant achtervolgen maar haal die uiteindelijk toch binnen met 23-21, set 2 gaat heel wat vlotter en mijn 1ste Belgische Titel in heren enkel is een feit. Dank aan de coaches Hans Willems en Arne Deweirdt.

Klik hier voor resultaten BK