Overzicht blog
YONEX FRANCE OPEN BEC U17
YONEX FRANCE OPEN BEC U17

YONEX FRANCE OPEN BEC U17

Mijn eerste belangrijk jeugdtoernooi van 2017 ging afgelopen weekend door in Aire-sur-la-Lys (Frankrijk). Ik kijk terug op mijn resultaten met gemengde gevoelens. In de heren enkel word ik in de 1ste ronde uitgeschakeld door het 8ste reekshoofd James Penver (ENG). Prima wedstrijd met lange rallies maar aan het einde van de sets maakt mijn tegenstander de punten om te winnen (21-19 & 21/19). In heren dubbel haal ik samen met Robby Bronselaer de 2de ronde, daar is een Frans koppel te sterk voor ons. Het beste resultaat haal ik samen met Steffi Van De Vel in het gemengd dubbel. In de 1/4-finale kunnen we 1 set goed volgen tegen Pringle / Andrew (reekshoofd n°2) uit Schotland. Uiteindelijk winnen zij verdiend de wedstrijd. Ik blijf verder hard werken en dan gaan de betere resultaten in Europa wel volgen.

Klik hier voor resultaten